Poliția Galați își deschide noile porți la 202 ani

Poliția Galați își deschide noile porți la 202 ani
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălățenii sunt așteptați vineri, 22 martie, să vină, cu mic, cu mare, la Poliție! Începând cu ora 11,00, în curtea interioară a Inspectoratului Județean de pe strada Brăilei nr. 200, va avea loc evenimentul anual ”Ziua Porților Deschise”, cu ocazia împlinirii a 202 ani de la înființarea acestei arme.

Până la ora 14,00, vizitatorii se vor putea familiariza cu polițiștii, dotările și activitatea următoarelor structuri din cadrul instituției: Serviciul Resurse Umane, Serviciul Pregătire Profesională, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranța Școlară, Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Poliția Municipiului Galați – Ordine Publică.

Cu această ocazie, vizitatorii vor putea participa la ateliere interactive, exerciții demonstrative și vor vizita standuri expoziționale cu tehnica și dotarea folosită în activitatea de poliție. Orice persoană interesată va putea obține informații cu privire la oferta educațională și modalitatea de înscriere pentru admiterea în școlile de poliție.

Citit 1992 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2024 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.