Școlile din Târgu Bujor vor beneficia de noi dotări

Școlile din Târgu Bujor vor beneficia de noi dotări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Implementarea proiectului ”Dotare Unităţi de Învăţământ" se apropie de un final benefic pentru școlile din Târgu Bujor. Finanțarea de 1,7 milioane lei, obținută prin Planul Național de Redresare și Reziliență, va îmbunătăți calitatea învățământului la  Liceul Tehnologic Ieremia Grigorescu și Școlii nr.  2  Grigore Hagiu. Procesul educației va fi înlesnit prin dotări IT, precum laptopuri, table inteligente, imprimante,scanere și diverse materiale didactice.  La capitolul mobilier școlar, în urma licitației s-au aprovizionat deja noi bănci, scaune, catedre, dulapuri, etc. 

„Prima oară, furnizorul câștigător al licitației a adus mobilierul. La începutul săptămânii următoare, se va stabili câștigătorul licitației pentru aprovizionarea cu materiale didactice, pe criteriul cel mai bun raport calitate-preț, după ce câțiva alți pretendenți au fost ”filtrați de sistem”, am aflat de la primăria oraşului.  

Licitația care va continua ”pe bucăți” asigură furnizarea progresivă a dotărilor, în măsura în care executarea mobilierului deschide front de lucru instalării următoarelor categorii de echipamente.  

Citit 928 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2024 19:05