Daruri pentru copii, prin programul "Ne înnoim de Sfintele Paști"

Daruri pentru copii, prin programul "Ne înnoim de Sfintele Paști"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Programul social-filantropic "Ne înnoim de Sfintele Paşti", desfășurat în această perioadă în Arhiepiscopia Dunării de Jos, a continuat luni, 29 aprilie, cu o serie de acțiuni derulate în protopopiatul Galaţi.

"În cadrul acestui program eparhial, 4.300 de persoane vârstnice şi 2.300 de copii, care provin din peste 500 de familii nevoiaşe cu mai mult de trei copii, primesc în această perioadă prepascală din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos alimente, articole vestimentare şi încălţăminte, în valoare de aproximativ 500.000 de lei", precizează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Copiii de la câteva parohii din municipiul Galaţi au avut prilejul de a-şi alege chiar ei produsele dorite. Însoţiţi de preoţii din parohiile de care aparţin şi de părinţii lor, copiii au mers la un centru comercial, de unde fiecare şi-a achiziţionat articole de îmbrăcăminte şi de încălţăminte noi. Bucuria a fost mare, întrucât copiii şi-au ales produsele de care aveau nevoie şi pe care şi le-au dorit, mulţi dintre aceşti beneficiari, în ultima perioadă datorită situaţiei financiare precare, nu au reuşit să mai ajungă la cumpărături într-un astfel de magazin", precizează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Pentru îndrumarea lor în cadrul magazinului, dar şi pentru eficientizarea procesului de alegere a articolelor potrivite vârstei, au fost implicaţi voluntari din cadrul parohiilor din municipiul Galaţi.

Citit 773 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 17:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro