Timeea Bostan din Galați, în semifinala „Vedeta familiei”

Timeea Bostan din Galați, în semifinala „Vedeta familiei”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Galațiul face pentru a treia oară spectacol în semifinalele emisiunii „Vedeta familiei – Sezonul Campionilor”, sâmbătă, 11 mai, de la ora 11,00 pe TVR 1. După gălățencele Sasha Damian și Marina Iancu, iată că vine rândul Timeei Bostan să revină pe scena unde a câștigat deja un trofeu în primăvara anului trecut și să lupte cu tot talentul, energia și cu toate mijloacele artistice pentru a intra în finala din 1 iunie 2024. De Ziua Internațională a Copilului, câștigătorii semifinalelor acestui sezon vor lupta pentru titlul de „Campionul publicului” și pentru premiul în valoare de 3.000 de euro.

Numele Timeea Bostan vă este cu siguranță cunoscut din paginile ziarului „Viața liberă”. În martie anul acesta, ați putut citi că Timeea, eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, a câștigat trofeul Festivalului Internaţional "Cântecele şi... Noi" de la Galați, cu media 10, ceea ce înseamnă că a obţinut nota maximă de la toţi cei trei membri ai juriului pentru ambele melodii prezentate în concurs.

Așa cum scriam și anul trecut, când a câștigat trofeul ediției la „Vedeta Familiei”, Timeea este carismatică, talentată, are un timbru special și forță în glas.

La ediția de sâmbătă, 11 mai, artistul Doru Todoruț va fi preşedintele juriului care va decide cine se califică în marea finală din 1 iunie. Vor mai fi prezenţi, în calitate de susţinători ai concurentelor, Eugenia Nicolae și Tudor Turcu.

Citit 985 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro