Ramona Păun s-a căsătorit în secret

Ramona Păun s-a căsătorit în secret
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, Ramona Păun, s-a căsătorit în secret cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță. Cei doi au făcut nunta în Statele Unite ale Americii

Cunoscuta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu Cosmin Mihăiță, un influent om de PR, la New York, orașul visurilor lor, după o relație de peste un deceniu.

Ramona a împărtășit bucuria momentului cu fanii săi pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant: "Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre". Postarea a fost însoțită de fotografii realizate în Central Park, care surprind fericirea cuplului.

Știrista a purtat o rochie albă, scurtă, completată de un voal lung, până în pământ. De asemenea, Ramona Păun a ales o coafură lejeră și o pereche de sandale argintii. Felicitările și urările de bine nu au întârziat să apară, colegii din televiziune și fanii fiind încântați de frumoasa veste.

Despre povestea alături de Cosmin

Ramona Păun (36 ani) a început să lucreze la PRO TV încă din anul doi de facultate, deși părinții ei și-ar fi dorit să meargă la Academia de Poliție. Și-a urmat visul, astfel că a ajuns să lucreze în domeniul pe care și-l dorea încă din copilărie. De aproximativ zece ani, este într-o relație cu Cosmin, nepotul celebrului actor George Mihăiță. S-au cunoscut în redacție și au fost colegi înainte de a fi iubiți.

"Ne-am cunoscut în redacție, în urmă cu mulți ani. Am fost doar colegi o perioadă, până când am simțit că între noi există o energie dincolo de profesie. Ne-am acordat timp să ne descoperim unul pe celălalt și acum suntem recunoscători că am avut șansa să ne întâlnim", a declarat Ramona, într-un interviu pentru Libertatea. Și a continuat: "E o relație construită pe respect, iubire și o comunicare foarte bună. Nu e loc de orgolii într-un cuplu echilibrat, așa că trebuie să fii deschis să asculți și ce nu-ți convine și să analizezi obiectiv unde greșești. Am avut și noi momente mai tensionate, evident, dar am stins toate conflictele discutând despre sursa problemei".

(articol realizat din surse online)

Citit 1105 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2024 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.