Conferință internațională la Facultatea de Istorie

Conferință internațională la Facultatea de Istorie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 17-19 iunie, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Centrul de Studii Istorice și Social-Culturale Est-Europene și Centrul de Cercetare Teologică Ortodoxa Interdisciplinară "Sf. Trei Ierarhi" organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale "History, Spirituality, Culture. Dialogue and Interactivity".

Realizată în parteneriat cu instituții academice și centre de cercetare de la universităţile din Sorbona, Lyon, Cahul, Odessa, Nikolaev, Kairouan (Tunisia), Beni Mellal (Maroc) şi Hue (Vietnam), conferinţa reuneşte participanți din numeroase alte instituții academice și culturale din țară și străinătate. Vor participa peste 100 de cercetători, care vor dezbate probleme sociale de actualitate, din perspectivă istorică, politică, filosofică, sociologică, teologică și cultural-educațională.

Conferința se va derula la sediul facultății gălăţene, dar și online, pe platforma Microsoft Teams. Programul conferinței este disponibil la adresa https://www.hscdi-fift.ugal.ro/index.php/en/. Lucrările prezentate în cadrul conferinței vor fi publicate în revistele de specialitate din seria Analelor Universității "Dunărea de Jos" din Galați, care sunt indexate în bazele de date internaționale.

Citit 1047 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2024 14:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro