Primele imagini oficiale din noul „Gladiator”

Primele imagini oficiale din noul „Gladiator”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Revista americană Vanity Fair a publicat, luni, o serie de fotografii din "Gladiator 2", cu o săptămână înainte de lansarea primului trailer, informează News.ro.

A dispărut Russell Crowe, care a câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor în 2001 pentru rolul lui Maximus din filmul original, iar majoritatea fotografiilor îl prezintă pe noul personaj principal, Lucius, şi pe actorul care îl interpretează, Paul Mescal, star al serialului "Normal People", şi el nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din "Aftersun". "Am vrut să fac eu însumi cât mai multe cascadorii", a declarat Paul Mescal, pentru Vanity Fair. "Au fost câteva lucruri pe care nu le-am putut face din cauza problemelor de asigurare, dar am vrut să fiu în prim-plan".

În primul film, Lucius, un copil, este nepotul împăratului Commodus (Joaquin Phoneix) şi fiul Lucillei (Connie Nielsen). Lucilla revine în faţa camerei de filmat alături de regizorul Ridley Scott.

Una dintre fotografii îl arată pe Paul Mescal, cu sabia în mână, confruntându-se într-o arenă cu unul dintre celelalte nume mari din distribuţie, Pedro Pascal ("The Mandalorian", "The Last of Us"). El îl va interpreta pe Acacius, un general roman destituit. 

O altă fotografie îl arată pe Denzel Washington în rolul lui Macrinus, un traficant de arme care, în mod evident, trăieşte în lux şi conduce gladiatori. "Gladiator 2" marchează o reuniune majoră între marele Denzel şi Ridley Scott, la 17 ani de la lansarea filmului "American Gangster".

Filmul va fi lansat în noiembrie în cinematografele din SUA.

Citit 1148 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2024 06:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro