„Ţara lui Moş Crăciun”

„Ţara lui Moş Crăciun”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În aşteptarea scrisorilor de la mămici

Pentru perioada 18-23 decembrie 2010, Primăria Galaţi şi Asociaţia „Euro Dezvoltare” pregătesc o nouă incursiune a celor mici în „Ţara lui Moş Crăciun”. Este un proiect care anul trecut le-a adus multă bucurie celor mici din familiile gălăţene  cu nevoi şi, implicit, celor mari. 

Anul acesta, pe lângă programul obişnuit, Moş Crăciun invită mămicile să scrie o epistolă Moşului în care să ilustreze dragostea pentru copilul sau copiii lor, de vârste cuprinse între 0 şi 10-11 ani, precum şi greutăţile sau uşurinţa cu care trec peste nevoile zilnice.

Scrisoarea trebuie să fie pe maximum 10-15 rânduri (arial, corp 14) şi să fie trimisă până pe 17 decembrie 2010 pe blogul Secretariatului lui Moş Crăciun. Adresa blogului este  „taraluimoscraciun.wordpress.com”.

Şi, nu uitaţi, să trimiteţi datele de identificare şi numărul de telefon. Cele mai bune scrisori vor fi premiate la „CETATE”, între 19 şi 23 decembrie.

De asemenea, organizatorii invită firmele gălăţene să pună umărul la această acţiune de întrajutorare a semenilor aflaţi în nevoi. Orice donaţie poate fi anunţată la telefon 0747 31 64 78, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau a redacţiei „Viaţa liberă”.

Citit 1327 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.