Oferă un Crăciun de poveste unui copil în nevoie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru mulţi copii din Galaţi, Crăciunul nu înseamnă brad împodobit, daruri, o familie iubitoare şi o masă plină de bunătăţi, ci aceleşi lipsuri, sărăcie, tristeţe şi frig, de care au parte în fiecare zi.

Dacă vreţi să schimbaţi Crăciunul acestor copii într-unul de poveste, alăturaţi-vă celei de-a VII-a ediţii a Caravanei de Crăciun „Inimă de Copil”, eveniment anual de strângere de fonduri.

În cei şapte ani de până acum, peste 8.000 de oameni au donat fonduri sau produse pentru copii, aproape 100 companii, firme şi bănci au susţinut Caravana, peste 4.500 de copii din Galaţi şi din judeţ au primit daruri de Crăciun, iar peste 200 au fost ajutaţi să-şi continue şcoala. 

Începând de marţi, de la standurile Caravanei, veţi putea cumpăra felicitări şi obiecte decorative din sticlă pictate manual şi veţi putea face donaţii. Felicitările tipărite sunt realizate după desene ale copiilor, adevărate „poveşti de Crăciun”.

Persoanele juridice pot găzdui în sediul lor asemenea standuri sau pot ajuta fundaţia amplasând o urnă pentru donaţii. Caravana are parte în acest an de sprijinul artistului plastic Teodor Visan.

Marea bucurie a „Inimii de Copil” este că, pentru prima dată, o instituţie a statului, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi, a avut iniţiativa de a se alătura Caravanei. 

Anul acesta, standurile publice vor fi organizate în perioada 14-19 decembrie şi vor fi amplasate în:

* Banca Comercială Română - 14 decembrie, între orele 10-14

* Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi - 14 decembrie, între orele 10-14

* Galeria Real - 15-17 decembrie, între orele 16-20

-18 decembrie, între orele 10-20

- 19 decembrie, între orele 10-15

* Winmarkt Modern - 15-18 decembrie între orele 15-19.

-19 decembrie, între orele 10-14

Important, toţi cei care aleg să doneze sau să cumpere produse de la standurile fundaţiei, în valoare de cel puţin 5 lei, pot participa la tombolă şi câstiga astfel premii-surpriză oferite de oamenii şi de companiile care s-au alăturat Caravanei.

Citit 729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.