Olandezi cu „Inimă de Copil”

Olandezi cu „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De numele companiei Den Breejen Romania, colaboratoare apropiată a Şantierului Naval Damen, nu se leagă numai superbul cartier olandez de pe malul Brateşului şi sablarea şi vopsitoria navală, ci şi un gest umanitar, mai mult decât generos. Firma a oferit o sponsorizare de 10.000 de euro Fundaţiei „Inimă de Copil” Galaţi.

„Echipa tânără şi plină de entuziasm din cadrul companiei a dorit să ofere un sprijin Fundaţiei „Inimă de Copil”, iar suma oferită reprezintă o dovadă clară de respect pentru programele organizaţiei. Compania SC Den Breejen Romania SRL s-a arătat interesată de situaţia serviciilor sociale la nivel local, apreciind efortul depus de personalul Fundaţiei. Le mulţumim pentru sponsorizarea generoasă!”, ne-au mărturisit cu bucurie inimoşii fundaţiei.

„Inimă de Copil” crede că gestul nobil al olandezilor poate fi o încurajare şi pentru alte companii să sprijine misiunea Fundaţiei de a ajuta şi da speranţă copiilor şi tinerilor în dificultate şi familiilor lor. Mai ales că această fundaţie este una dintre cele mai active organizaţii din Galaţi, fiind de 15 ani implicată îndezvoltarea şi implementarea proiectelor în domeniul serviciilor sociale pentru copii din familii sărace, copii seropozitivi, copii din centre de plasament, copii cu handicap mental şi neuromotor sever din judetul Galati.

„Inimă de Copil” invită societăţile comerciale să susţină financiar derularea activităţilor organizaţiei prin acordarea de sponsorizări anuale/ trimestriale. „Companiile pot beneficia de prevederile legale conform cărora contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, precum şi cei care acordă burse private, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii: este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri, dar nu depăşeşte mai mult de 20 la sută din impozitul pe profit datorat”, subliniază reprezentanţii Fundaţiei.

Citit 3836 ori Ultima modificare Duminică, 22 Ianuarie 2012 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.