Bursa locurilor de muncă în Galaţi şi Tecuci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 13 angajatori caută 175 de gălăţeni pregătiţi să ocupe un post * Alţi 18 agenţi economici tecuceni ar putea angaja 83 de persoane *

Vineri, începând cu ora 9, gălăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi în aula Universităţii „Dunărea de Jos”, pe strada Domnească, Nr. 47.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) organizează în acest spaţiu prima bursă a locurilor de muncă din acest an.

„În vederea organizării evenimentului au fost contactaţi 170 de agenţi economici, dintre care 13 şi-au anunţat participarea la acţiune”.

„Oferta va cuprinde 175 de locuri de muncă, dintre care 49 dedicate persoanelor cu studii superioare, iar 126 celor cu studii medii”, a precizat purtătorul de cuvânt al AJOFM Galaţi, Nicoleta Harţegan.

O bursă similară se va organiza şi la Tecuci. Tot potrivit Nicoletei Harţegan, dintre cei 86 de agenţi economici contactaţi în vederea organizării bursei de la Tecuci, 18 şi-au anunţat participarea.

Aceştia vor veni cu o oferta constând în 83 de locuri de muncă: 4 pentru tecucenii cu studii superioare şi 79 pentru cei cu studii medii.

Citit 2004 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.