Viscol cu mai multe tăişuri - Unele supermarketuri au rămas cu rafturile goale

Viscol cu mai multe tăişuri - Unele supermarketuri au rămas cu rafturile goale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rafturile unor supermarketuri sunt complet goale după ce gălăţenii au luat cu asalt raioanele de fructe, legume, carne şi lactate. Speriaţi de frig şi de zăpada care îngreunează transportul, oamenii şi-au aprovizionat debaraua şi frigiderul, lăsând în urmă un peisaj dezolant de rafturi goale, altădată pline şi colorate. De această imagine am avut parte la magazinul Kaufland din Micro 19.

Cei mai dezamăgiţi au fost clienţii, care ieşeau din supermarket cu coşurile goale, deoarece la raioanele alimentelor de bază au fost întâmpinaţi cu anunţul „Stimaţi clienţi, acest produs nu mai există momentan pe stoc”. „Uite, rafturile goale! Nici nu avem ce să cumpărăm!”, se miră doi clienţi în timp ce se plimbă fără să aibă ce pune în coş. Comercianţii au fost luaţi prin surprindere în urma acestui val de cumpărături şi au rămas fără marfă pe stoc.

O nouă aprovizionare a depozitelor supermarketurilor este aproape imposibilă, ţinând cont de zăpada care blochează toate drumurile din ţară. Billa, Carrefour şi piaţa stau bine cu aprovizionarea Pe de altă parte, se pare că Billa şi Carrefour stau foarte bine la capitolul aprovizionare: rafturile gemeau de alimente, aşa cum sunt cumpărătorii obişnuiţi. Dacă nu găsesc fructe şi legume în magazine, gălăţenii au la dispoziţie piaţa.

Deşi marfa de pe tarabe este îngheţată şi nu arată conform aşteptărilor, gospodinele nu au alternative şi cumpără ce găsesc. În piaţa din Micro 19, comercianţii au ce să le ofere clienţilor. „Nu avem probleme cu aprovizionarea că mai avem marfă în depozit. Se termină, mai aducem. Şi ne merge bine vânzarea”, ne spune un vânzător de fructe.

Citit 2241 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.