Cursuri gratuite destinate persoanelor cu dizabilităţi

Cursuri gratuite destinate persoanelor cu dizabilităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Persoanele cu dizabilităţi au acum şansa de a urma o serie de cursuri gratuite de formare profesională, care vizează următoarele ocupaţii: Inspector resurse umane, Art director şi Operator introducere, prelucrare, validare date.

Cursurile sunt organizate de Asociaţia „Patronatul Medicinei Integrative-PMI”, împreună cu Institutul Postliceal Phoenix. Înscrierile au început pe data de 16 ianuarie, însă persoanele interesate se mai pot înregistra încă.

Criteriul de selecţie al participanţilor va fi “primul venit, primul servit”. La programul de formare vor participa 420 de persoane cu dizabilităţi, femei şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Candidaţii se pot înscrie la un singur curs dintre cele enunţate anterior.

Cursurile se adresează şi persoanelor cu dizabilităţi din judeţul Galaţi, conform criteriilor enumerate în paragraful precedent. Persoanele cu dizabilităţi din judeţul Galaţi vor putea trimite dosarele prin poştă, la adresa: Constanţa, Str. George Enescu, Nr. 12, cu confirmare de primire sau prin email (fiecare pagină semnată, scanată şi toate documentele arhivate într-un singur fişier pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în subiectul email-ului: pentru înscriere cursuri PACES – Nume şi prenume).

 

Citit 2819 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2012 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.