Un nou proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent

Un nou proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Centrul Pentru Jurnalism Independent (CJI) a lansat marţi programul „Jurnalism responsabil”, care reprezintă cel mai nou proiect de conţinut editorial al CJI. Proiectul are ca scop aducerea în spaţiul public a materialelor de referinţă pe teme de interes major pentru societate, care nu şi-au găsit încă locul în presă.

„Mamele copii – o problemă de sistem” este primul proiect din cadrul acestui program. Nevoia unei astfel de acţiuni s-a impus în condiţiile în care România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte naşterile la minore (statisticile se fac pe grupa de vârsta 12 - 19 ani). Spre exemplu, în Botoşani peste 300 de fete care nu ajunseseră la vârsta majoratului au dat naştere la copii, pe parcursul anului trecut. Proiectul va fi reprezentat şi la nivelului judeţului Galaţi, prin intermediul cotidianului „Viaţa liberă”.

Proiectul „Jurnalism responsabil” presupune realizarea unei platforme online, documentarea şi producerea de proiecte jurnalistice multimedia şi promovarea materialelor din presa locală pe subiecte cu potenţial impact naţional.

Citit 1187 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2012 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.