Bucurii şi „cântec pentru mama”

Bucurii şi „cântec pentru mama”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

De Ziua Internaţională a Femeii, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, 360 de doamne asistate ale Agenţiei „Alternativa” din cadrul Primăriei Galaţi au primit flori şi un spectacol intitulat „Cântec pentru mama”.

Între spectatoare, am observăm o tânără într-un cărucior... „Mă bucur de această zi, fiindcă nu am mai participat la un asemenea eveniment din decembrie anul trecut. M-au impresionat florile, cântecele copiilor, dar şi darurile dulci oferite de Primăria municipiului Galaţi, prin grija domnişoarei Viorica Palade”, ne-a spus Alina P., în vârstă de 22 de ani, studentă la ASE, anul III.

„Eu şi alte zeci de colege prezente aici nu vedem, dar vocile calde şi curate ale micilor artişti de pe scenă ne-au dat speranţa de a merge mai departe”, ne-a mărturisit Ghelase Petrica, membră a Asociaţiei Nevăzătorilor din Galaţi.

Implicare

Întreaga desfăşurare de forţe de la Teatrul Muzical „Nae Leonard” de ieri s-a bucurat de sprijinul artistei Ana Condrea şi al directorului interimar Teodor Niţă. Veteranul de vârstă al Consiliului local Nicolae Rainea, plus tinerii-voluntari au fost între bărbaţii care au pus umărul la reuşita manifestării din Ziua Internaţională a Femeii. Însă, sărbătoarea dedicată femeilor s-a bazat mai ales pe sprijinul doamnelor - funcţionare ale Primăriei Galaţi, artiste ale instituţiei muzicale gălăţene. Nu a lipsit sprijinul bisericilor „Pogorârea Sfântului Duh” şi „Sfântul Spiridon” şi al Centrului Multifuncţional al Primăriei care au preparat cele mai dulci „mărţişoare”.

Dincolo de atmosfera de sărbătoare şi de bucurie, au făcut o frumoasă impresie elevii-voluntari de la CETATE, Consiliul Judeţean al Elevilor, Clubul „Impact” şi studenţii de la AIESEC.

Citit 2471 ori Ultima modificare Joi, 08 Martie 2012 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.