Vila de la bloc (IV)

Vila de la bloc (IV)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria a devenit brusc interesată de aspectele vieţii la bloc relevate de „Viaţa liberă”. Poate că ar fi trebuit să se sesizeze când publicam imagini cu garaje puse anapoda prin locurile de joacă pentru copii sau prin spaţiile verzi, construcţii care au cu siguranţă aprobare, pentru că deţinătorii plătesc pentru ele.

Ca să demonstrăm că intenţia noastră a fost să scoatem în evidenţă lucrurile gospodăresc făcute de unii locatari (cu acordul sau fără acordul vecinilor, e treaba lor şi a celor cu care locuiesc la comun) o să publicăm o imagine cu… rampă. Subiectul e vechi şi am mai arătat cum au „respectat” legea multe magazine şi instituţii, construind caricaturi de rampe, pe care nici cu forţa n-ar reuşi să intre, sau să urce, un cărucior.

Locatarul care şi-a construit singur calea de acces către apartament ştie cum trebuie să arate şi să fie o astfel de intrare pentru a deveni şi folosibilă. Faptul că se află la parterul unui bloc (nu spunem care) e doar un exemplu care întăreşte regula.

Citit 1687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.