Ne fuge asfaltul de sub roţi
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Ne fuge asfaltul de sub roţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Dacă aţi trecut cu maşina sau autobuzul pe strada Brăilei, în zona Mazepa (Trei Star), cu siguranţă aţi fost, pentru câteva secunde, zdruncinaţi. Asta pentru că în staţie sunt câteva gropi rezultate în urma denivelării asfaltului. În alte zile, şoferii ocolesc aceste gropi, dacă le observă. Dar cei de autobuz sau de maxi taxi, în schimb, nu au încotro şi trebuie să oprească pentru călători şi să îşi treacă roţile prin acele gropi.

Din cauza ploilor din ultimele zile, s-au umplut de apă. Astfel, fiecare maşină care trece, face fără să vrea, cunoştinţă cu groapa deoarece şoferul care o conduce nu îşi dă seama cât este de adâncă. Situaţia este similară şi în Ţiglina I, tot în staţie: gropi rezultate în urma tasării asfaltului. Atunci când am fost noi şi am făcut fotografiile, nu se efectuau lucrări şi nici nu erau indicatoare de avertizare a şoferilor în niciuna dintre cele două zone.

Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a spus că este în desfăşurare un proiect care presupune refacerea străzilor deformate: „În prezent se face o inventariere a zonelor cu probleme. Astfel, reparaţiile sunt în curs de desfăşurare pentru că ele se fac etapizat. Se va ajunge şi în zonele respective. Nu există indicatoare de avertizare pentru că, de regulă, sunt amplasate în momentul în care sunt efectuate lucrări”, ne-a explicat Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 1848 ori Ultima modificare Joi, 19 Aprilie 2012 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.