Bordurile vechi, înnoite peste noapte

Bordurile vechi, înnoite peste noapte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Locuitorii caselor de pe strada Lozoveni s-au revoltat atunci când au văzut că firma care trebuia să repare strada foloseşte vechile borduri. Marcel Capriş, cel care ne-a făcut sesizarea, ne-a spus că toţi vecinii din zonă au fost nemulţumiţi atunci când au văzut că muncitorii pregătesc tot bordurile vechi pentru a fi montate: „Noi le-am spus că sunt banii noştri la mijloc şi că e inadmisibil să facă aşa ceva. Le-am cerut explicaţii şi ne-au spus că ei au ordine să continue lucrările”. Am fost şi noi pe strada cu pricina să vedem cum arată aceste borduri. Nici urmă de borduri vechi pe trotuare. Cele montate erau nou-nouţe.

Am vorbit apoi cu Nicolae Costea, un vecin, care a explicat: „S-a remediat situaţia. Au făcut vecinii reclamaţii la Primărie când au văzut că vor să pună tot borduri vechi. Unii au făcut chiar şi poze. Chiar i-am întrebat pe muncitori: cum vii şi pui pietroaiele alea vechi? Au fost ei bandiţi că au crezut că le merge cu noi, dar nu! Probabil ei au vrut să facă economie. După ce au fost reclamaţi, imediat a venit tirul cu bordurile noi. Lucrările astea durează de câteva luni, dar sigur ne vor ţine aşa toată vara”, ne spune acesta. Au luat măsuri, au făcut sesizări şi situaţia s-a remediat în mai puţin de o jumătate de zi.

Unul dintre muncitorii cu care am vorbit ne-a spus că ei fac ce li se spune: „Lucrez aici cam de şapte zile, pentru că facem cu rândul. Nu pot să spun mai multe despre bordurile astea. Ce dispoziţii primim, executăm”, explică acesta. Am luat legătura şi cu purtătorul de cuvânt al Primăriei, Nicoleta Manole, care ne-a spus că nu au primit reclamaţii de acest gen şi că firma care efectuează lucrările trebuie să respecte proiectul care prevede înlocuirea bordurilor vechi.

Citit 3055 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.