Campania umanitară „Voci tinere, inimi mari”

Campania umanitară „Voci tinere, inimi mari”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă” alături de TVG, ISJ şi Fundaţia „Andreiana Juventus” susţine spectacolul umanitar – „Voci tinere, inimi mari” – de pe 2 iunie, iniţiat de Teatrul Muzical în cadrul Festivalului „Leonard”.

Ne-am propus să ajutăm doi elevi gălăţeni, pe Cristian Bortoş – olimpic naţional la interpretare muzicală şi Andreea Stoian – fetiţa de la şcoala Nr. 5 care s-a născut fără palma stângă. Cristian îşi doreşte să aibă propriul său instrument – cornul francez, la care să poată exersa şi acasă. Cum costă în jur de 2000 de euro la mâna a doua, familia sa în care lucrează numai tatăl, nu poate să-l finanţeze.

Andreea, o elevă serioasă şi cuminte, n-a ajuns niciodată la un control medical la Bucureşti, prin care să poată descoperi care sunt şansele să poată folosi ambele mâini.

Ambele vise s-ar putea înălţa cu sprijinul gălăţenilor care au arătat în mai multe ocazii că pot fi solidari.

Invitaţiile de 50 de lei se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului Muzical. De asemenea, puteţi contribui cu sume mai mari direct în contul „Voci tinere, inimi mari”, deschis de Fundaţia „Andreiana Juventus”: RO15RNCB0141032872860004 la BCR Galaţi.

 

 Explicaţie foto: Cristian Bortoş a câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, premiul al III-lea la "Miniatura romantică"

Foto: Dan Eugen Drăgoi

 

 

 

 

 

 

Citit 1072 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2012 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.