Cătălin se află la o operaţie distanţă de o viaţă normală

Cătălin se află la o operaţie distanţă de o viaţă normală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Despre cazul lui Cătălin Cârjăneanu, un copil în vârstă de 14 ani, aţi mai putut citi în ziarul nostru, la începutul lunii iunie. Problemele lui au început încă de la naştere, în momentul în care aproape s-a sufocat cu cordonul ombilical. Deşi medicii au reuşit să-l salveze, Cătălin a rămas cu anumite sechele permanente. La vârsta de şapte ani, copilul a fost diagnosticat cu un chist arahnoidian occipital şi cu hidrocefalie într-o formă incipientă. Ca şi cum situaţia nu ar fi fost şi aşa destul de complicată, în urma ultimului RMN, medicii au mai descoperit două chisturi, dintre care unul în interiorul maxilarului.

„Nu mi-a venit să cred atunci când am văzut rezultatul. Îl văd că ar vrea să facă mai mult şi nu poate. Însă după patru ore de şcoală deja are nevoie de odihnă. Pe lângă faptul că oboseşte foarte repede, are reprize din ce în ce mai dese de pierdere a cunoştinţei, însoţite de hemoragii nazale. Aş face orice ca să îl ajut, însă situaţia financiară nu îmi permite”, a povestit mama băiatului, Anicuţa Şerban.

Din momentul în care a fost diagnosticat pentru prima dată, Cătălin urmează zilnic un tratament medicamentos. „Medicii mi-au zis că are ficatul mărit şi că nici rinichii nu funcţionează aşa cum ar trebui în cazul unui copil. În urma electrocardiogramei, a fost găsit şi cu suflu sistolic de gradul I, cea mai gravă formă”, a adăugat mama, vizibil tulburată de reamintirea tuturor problemelor prin care trece fiul ei.

În ciuda situaţiei delicate în care se află, Cătălin are totuşi o şansă la o viaţă cât de cât normală. De ea îl desparte o operaţie, pentru care are nevoie de aproximativ 4.000 de lei. Cei care vor să îl ajute pe Cătălin sunt rugaţi să ne contacteze la redacţie sau să depună banii în conturile RO48CECEGL0108RON0823276 (CEC Bank) şi RO51BRDE180SV74378651800 (BRD).

Citit 1510 ori Ultima modificare Duminică, 07 Octombrie 2012 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.