Conflict în jurul plopului: Cerere aprobată după patru ani

Conflict în jurul plopului: Cerere aprobată după patru ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plopii din Micro 20 încep să fie eliminaţi. Fie din iniţiativa Primăriei, care îşi urmează programul de toaletare a copacilor, fie, în acest caz, în urma cererii locatarilor. Asociaţia blocului A13A din zona pieţei Micro 20 a depus acum patru ani o cerere pentru tăierea plopilor, în special cel de lângă bloc care distruge structura şi baza imobilului. Primăria abia acum a dat curs acestei cereri, fapt ce a generat conflicte în rândul locatarilor, care au păreri contradictorii. Preşedintele asociaţiei, domnul Ungureanu, ne-a informat că hotărârea s-a luat acum patru ani, când s-a făcut şi o cerere pentru ca plopii să fie înlăturaţi din jurul blocului. „Asociaţia a convenit ca aceşti copaci să fie tăiaţi şi Primăria a aprobat abia acum”. Pe de altă parte, domnul Bondrilă, cel care  a făcut reclamaţia la redacţie, susţine că pentru această iniţiativă nu au fost consultaţi şi ceilalţi locatari: „S-a făcut pe la spate, cu aprobările altor locatari pe care îi deranja puful. Ne-au tăiat copacul care făcea umbră vara.” Un alt cetăţean al blocului A13A, Nicolae Savu îi dă o replică vecinului revoltat: „Pentru umbră se pot face parasolare. Săpătura din jurul pomului distruge baza blocului şi din cauza asta se taie, nu e un moft, e o necesitate”. Cum plopii au fost deja tăiaţi, locatarilor nu le rămâne decât să îngroape securea războiului şi să trăiască fără copaci pe lângă bloc.

Citit 2734 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 16:46

5 comentarii

 • postat de Plopii fara sot
  Marți, 27 Noiembrie 2012 07:20
  Ne bucuram ca si in comentariile facute la acest articol gasim aceeasi "oameni de bine" care se opun oricarei initiative de revenire la un trai civilizat in comunitate. Dupa cum se poate constata in fiecare an, Galatiul este plin de noi - cei care producem la inceputul verii acel puf insuportabil pentru persoanele alergice sau cu probleme de respiratie. De ce nu suntem inlocuiti cu tei sau artari ? Pentru ca mai intai trebuie sa fim taiati si exact atunci apar "liste cu semnaturi" care blocheaza initiativa. See you soon :-)
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasile
  Luni, 26 Noiembrie 2012 22:57
  intrebarea ar treb sa sune in felul urmator, se planteaza altceva in loc ?

  poate acel plop o fi fost saracu pus prost dar cu siguranta poate fi pus altceva(ex:tei) la cativa m mai incolo.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bogdan
  Luni, 26 Noiembrie 2012 15:46
  Si daca se poate ,sa fie inlocuiti cu Tei ca in zona Tiglina !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasilem
  Luni, 26 Noiembrie 2012 12:41
  Dar ce, e plopul tau?
  Nea Caisa vezi-ti de treaba matale si lasa-ne cu prostiile tale!
  Daca ti-a cadea plopul pe masina, nu ai mai comenta deloc, dar avand o bicicleta cu care te duci doar la pescuit te bagi inseama aiurea.
  Toti plopii din Galati ar trebui taiati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de caraivan
  Luni, 26 Noiembrie 2012 12:18
  tiati-i toti prostilor, ca doar ce mare lucru un copac. In lumea asata au prioritate cei care stau dupa perdesa si umbla cu reclamatii si sesizari, demagogii, nu cei care chiar se implica in anumite lucruri. sunt convins ca aici e aceiasi poveste, unii i-au udat si ingrijit iar altii stau in casa si fac reclamatii. Oare de ce primaria in urma solicitarii nu a facut tabel si sa ia semnaturi din usa in usa cu proprii angajati?? Cumva pentru ca e mai comod sa dea curs anumitor tabele falsificate?? Anumitor hotarari de administratie la care participa 3 persoane de sedinta?? Se invita la sedinta doar cei ,,care trebuie''. Lume de kkt. Sa taiem si sa omoram tot.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.