Haos la cumpărături: Piaţă înghesuită şi murdară

Haos la cumpărături: Piaţă înghesuită şi murdară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Piaţa Micro 14, mai cunoscută ca Piaţa Energiei, este locul unde localnicii acestui cartier şi ai celor vecine îşi fac zi de zi cumpărăturile. Spaţiul alocat acestei micropieţe nu este tocmai potrivit, pentru că este mic, strâmt şi printre blocuri. Forfota care se creează când zeci pe oameni vin să se aprovizioneze este de nedescris. Se creează un haos total. Maşini, parcate de-a curmezişul, oameni agitaţi, mizerie în urma tarabagiilor, cam ăsta e decorul surprins în piaţă. Chiar dacă e sub formă de hală, tarabele stau înghesuite, iar spaţiul dintre ele este mic, aşa că abia ai loc să te desfăşori. Pentru cumpărători, mersul la piaţă a devenit o aventură. Zona din jurul ei e o adevărată provocare. Locul este limitat, sunt parcate multe autovehicule, ca să nu mai vorbim de gropile din asfalt, care le pun răbdarea la încercare celor care vin încărcaţi de sacoşe. Un alt aspect negativ care ne-a atras atenţia sunt gunoaiele de jur-împrejurul pieţei, cu toate că în zonă există tomberoane special amenajate.

Citit 1787 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 17:31

2 comentarii

 • postat de xxxxx
  Luni, 03 Decembrie 2012 11:34
  Draga Crina Iancu in ce cartier locuiesti?????? in Micro 19 unde stii prima cum e vremea pentru urmatoarele 48 ore? in Bariera Traian unde sunt toti tiganii la fel ca si in Micro 39???

  Te cred ca trebuie sa scrii articole sa ti castigi painea dar te rog mult sa te interesezi din punct de vedere imobiliar sa vezi si tu pe ce loc este Micro 14 (cel cu piata aglomerata cu strazi inguste). Daca iti este greu sa cauti sa stii ca pe locul 2 dupa Mazepa (care a ramas doar cu numele - in rest blocuri vechi).
  Probabil esti putin frustrata ca nu locuiesti in Micro 14 - asa ca te rog sa ti vezi de minunatul tau cartier probabil Micro39 si sa nu iti mai faci griji de Micro 14.
  0
  0
  Raportează
 • postat de silvia
  Luni, 03 Decembrie 2012 10:54
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.