Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

„Pelerini pe cărările Sfinţilor” este procesiunea care va deschide astăzi, în jurul orei 15,00, Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, ediţia a XX-a. Credincioşii gălăţeni sunt aşteptaţi, în faţa Bisericii „Vovidenia”, unde Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian al Dunării de Jos, în prezenţa preoţilor şi a creştinilor, va întâmpina Moaştele Cuviosului Patapie şi ale Sfântului Ierarh Luca al Crimeii. Sfintele Odoare sunt aduse din Grecia de o delegaţie condusă de Înalt Prea Sfinţitul Dionisie de Corint. De la Vovidenia, alaiul se va îndrepta spre Catedrală.
Pe tot parcursul acestei săptămâni, pe baldachinul din faţa Catedralei vor fi oferite spre închinare moaştele Sfinţilor Andrei, Nicolae, Vasile, Atanasie al III-lea Patelarie şi Nectarie.
 

Citit 1409 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2012 10:23

1 comentariu

 • postat de nela Vineri, 30 Noiembrie 2012 10:04 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt foarte putine bisericile care fac ceva concret pentru oameni nevoiasi. Dar de la o vreme, toata ziua buna ziua procesiuni pe strazi cu moastele. Parca suntem o tara din evul mediu.
  Atunci cand biserica o sa-si plateasca toate taxele si impozitele, cand se va multumi cu ce are, fara revendicari peste revendicari de cladiri, paduri, pamanturi, ape s.a., atunci o sa cred si eu in menirea ei.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.