Primăria, în pericol de retrogradare la Solitaire, chiar înainte de debutul Ligii I

Primăria, în pericol de retrogradare la Solitaire, chiar înainte de debutul Ligii I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La doar câteva săptămâni înainte click-ului de start al Ligii I de Spider-Solitaire Viteză, faza pe primării, Marius Stan ar putea să-i scoată pe performerii jocului din cantonament şi să-i oblige să muncească, potrivit fişei postului fiecăruiaFuncţionarii sunt disperaţi că se vor face de baftă la Solitaire, în faţa colegilor de la celelalte primării, care n-au comandat încă audit *  În cazul în care fiecare funcţionar şi-ar face măcar un sfert din treabă, zilnic, echipa Primăriei este în pericol de retrogradare din prima Ligă de Spider Solitaire Viteză


Concluziile auditului realizat la Primăria Galaţi creează panică cu doar câteva săptămâni înainte de începerea Ligii I de Spider-Solitaire Viteză, faza pe primării. Funcţionarii noştri s-au pregătit intens, timp de câteva ore pe zi, în ultimii 13 ani:12 de mandat ai lui Dumitru Nicolae şi aproape un an al actualului primar, Marius Stan. Cu toţii se tem acum că primarul îi va pune la vreo treabă de care n-au reuşit încă să se apuce de prin 2000 încoace, că îşi vor ieşi din mână la jocul de potrivit cărţi pe monitor şi că se vor face de două parale în faţa colegilor de la celelalte primării din Moldova. Singura speranţă de a câştiga tur-retur în Liga I de Solitaire o au cei cinci la sută dintre funcţionarii pe care firma de audit plătită de Primărie i-a încadrat în categoria celor bine pregătiţi. Aceştia ar putea scăpa de treabă, cel puţin pentru încă vreo câteva săptămâni. Cereri de intrare în cantonamentul de Solitaire depun şi cei 50 la sută dintre funcţionari pe care auditorul i-a găsit nu „buni” şi „conform aşteptărilor”. Nu se ştie ale cui erau aşteptările şi nici ce se aşteptau respectivii să găsească, aşa că jumătate dintre funcţionari mai pot pretinde, măcar până la click-ul de start al campionatul de Solitaire, că ştiu pentru ce se duc la birou în fiecare zi şi ce ar trebui să facă pentru salariul care li se plăteşte lunar, din bani publici.

Tocătorul de frunză


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

Citit 1227 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 20:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.