Şocant! Un chirurg refuză şpaga

Şocant! Un chirurg refuză şpaga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filiala gălăţeană a Colegiului Medicilor a deschis o anchetă după ce un medic chirurg, angajat al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, a refuzat şpaga din partea pacienţilor săi vreme de patru zile consecutive. Conducerea Colegiului Medicilor a refuzat să dea publicităţii numele medicului şi secţia în care lucrează acesta, pentru a nu-i afecta chirurgul reputaţia şi pentru a nu pune serviciul medical respectiv într-o situaţie stânjenitoare. Surse ale „Vieţii libere” declară însă că situaţia este de neînţeles. Chirurgului i s-ar fi făcut deja un control psihiatric, în urma căruia s-ar fi dovedit că acesta nu suferă de nicio afecţiune evidentă. Colegii săi declară, tot sub protecţia anonimatului, că medicul este un profesionist şi un om bun şi că îşi fac probleme cu privire la capacitatea sa de a se adapta în sistemul medical gălăţean, de aici încolo. Şi mai rău este că, în cazul în care nu îşi va reveni, medicul nu va putea să îşi mai întreţină stilul de viaţă şi nici măcar să îşi plătească benzina la jeep. Vom reveni cu amănunte legate de drama prin care trece chirurgul gălăţean.

Gogu Şpăgărescu


Cei mai buni medici gălăţeni scad tarifele!

Colectivul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi îşi susţine noii colegi, fără urmă de invidie. Vestea că s-au ieftinit consultaţiile la doi dintre cei mai buni medici gălăţeni Trenul de Bucureşti Inter City 571 şi Trenul de Bucureşti Inter Regio 10571 a fost primită cu bucurie şi de bolnavii gălăţeni, care trag acum noi speranţe de vindecare.


Postacul de Capitală


Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2036 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 20:17

3 comentarii

 • postat de cornelius
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 11:42
  VAI !NU SE POATE! Cum ramane cu "celebrul chirurg galatean" care are sintagma "pacientul roman trebuie f........, taiat, si luat banii!?
  0
  0
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 10:03
  Si totusi sunt in realitate si astfel de medici;un prieten ,avand o ruda internata la psihiatrie in Galati imi spunea ca nimeni nu le-a pretins nimic acolo iar omul cu probleme a fost tratat cu tot interesul ,refacandu-se complet!respectivul fost pacient are numai cuvinte de lauda pentru domnul doctor TEODOR MUNTEANU dar si pentru toti cei care l-au ajutat sa-si revina !!!OMENESTE INSA,PENTRU A NU MAI EXISTA SPAGA ,AR TREBUI CA SALARIILE PERSONALULUI MEDICAL SA NU FIE DE BATJOCURA ,ASA CUM SUNT LA NOI!!!aCEEASI APRECIERE REFERITOARE LA SALARII SI PENTRU INVATAMANT,SECTOR AJUNS BATAIA DE JOC A CARMUIRII BASISTE !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alecu
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 06:58
  Pamflet,pamflet dar SF !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.