Gălăţenii au bănci, dar jefuiesc containere. Aşa oraş, aşa hoţi!

Gălăţenii au bănci, dar jefuiesc containere. Aşa oraş, aşa hoţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea bagă spaima în spărgătorii de bănci retraşi din activitate, cu seif-urile pentru protejarea gunoiului Deşi poliţia gălăţeană nu i-a prins nici până astăzi pe gălăţenii care au spart sediul BRD din Port şi au plecat cu banii, concitadinii noştri au înţeles că riscurile jefuirii unei bănci sunt mari, aşa că s-au specializat pe furat din gunoaie. Din acest motiv, Primăria a fost nevoită să cheltuiască bani grei ca să cumpere seifuri pentru deşeuri, în speranţa că vor putea păzi bunurile reciclabile ale comunităţii. Ciudat este că spărgătorii de la BRD puteau fi identificaţi destul de uşor. Surse din rândul lumii interlope declară că cei doi gălăţenii au furat de la bancă suma de circa 100.000 nu pentru a-şi cumpăra BMW-uri sau pentru a sparge banii pe femei şi băutură, ci pentru a-şi putea plăti anticipat creditele la bancă. Potrivit aceloraşi surse, cei doi spărgători ar fi şi singurii care au reuşit asemenea performanţă, în ultimii cinci ani. Evident, ambii s-au liniştit după ce au făcut rost, din vânzare de pet-uri, şi de comisionul de 2 la sută pentru rambursare anticipată pe care l-a solicitat banca. În prezent, conform unor informaţii neconfirmate, ambii gălăţeni, panicaţi de faptul că s-ar putea face de ruşine, fiind prinşi furând din seifurile cu gunoi ale Primăriei, se pregătesc să mai dea un jaf la bancă. Vom reveni cu amănunte, în exclusivitate.

Legendă foto: Ca să nu fie suprinşi spintecând şi băgând în saci pet-uri din seif-urile Primăriei, hoţii de la BRD-ul din Port  se pregătesc să mai spargă o bancă

Crimhilda Gunoieru


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

 

Citit 1294 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.