La Cudalbi e „Ora Pământului” în fiecare zi. "Nu bem apă ca animalele!", protestează localnicii

La Cudalbi e „Ora Pământului” în fiecare zi. "Nu bem apă ca animalele!", protestează localnicii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi bărbaţi din Cudalbi ne-au trimis, la redacţie, o scrisoare în care ne informează că ei serbează „Ora Pământului” în fiecare după-amiază. În jurul orei 17,00, se adună la cârciumă şi, după ce servesc circa un litru de vişinată şi câteva spirtoase tari, ies pe uliţă şi se iau la omor până când îşi sting unul-altuia lumina. Oamenii spun că acţiunile lor ecologiste sunt demne de apreciat şi că singurul dezavantaj este că se trezesc de dimineaţă, tot pe uliţă, cu ochii vineţi.

Ioan D. Ochiatu


În timp ce studenţii au manifestat în oraş pentru susţinerea elevei din Covasna, discriminată pe motive etnice, pechenii au protestat împotriva serbării „Zilei Internaţionale a Apei”. Oamenii, veniţi la manifestaţie cu damigene cu ţuică de astă toamnă şi cu spirt la jumătate s-au declarat nemulţumiţi de faptul că, în secolul XXI, suntem îndemnaţi să ne potolim setea cu apă, la fel ca animalele.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă"

 

 

 

Citit 1621 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.