Elevi de la “Simion Mehedinţi”, în Spania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O echipă formată din zece elevi şi şase cadre didactice de la Şcoala de Arte şi Meserii “Simion Mehedinţi a  participat timp de cinci zile, în Spania, în oraşul O Porrino, la întâlnirea de lucru din cadrul  proiectului “Integrarea tinerilor în dificultate pe piaţa muncii”.

Fiecare ţară şi-a organizat un stand de prezentare a tradiţiilor specifice, astfel încât atât elevii cât şi profesorii au avut şansa de a-i cunoaşte mai bine pe partenerii de proiect. Elevii şcolii gălăţene au  realizat şi o revistă  în cadrul proiectului, pe ateliere de lucru, alături de elevii din Spania, Turcia şi Scoţia.

Tot în timpul vizitei gălăţenilor la şcoala din Spania s-au desfăşurat  două simpozioane internaţionale, temele propuse fiind de forte mare actualitate: “Întelegere şi comunicare prin religie” şi “Emigrarea şi condiţiile de muncă în Uniunea Europeană”.

“Impresiile au fost foarte puternice. Elevii noştri au trăind o experienţă deosebită care le-a dat speranţe într-un viitor mai bun. Noi cadrele didactice am văzut cum se desfăşoară învăţământul special în alte ţări şi ne-am propus să aplicăm şi la noi câteva idei adecvate”, ne declară dierctoarea Şcolii de Arte şi Meserii “S. Mehedinţi”, Anca Roşca.

Citit 1419 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.