Biletele de tratament pentru pensionarii gălăţeni nu au sosit încă

Biletele de tratament pentru pensionarii gălăţeni nu au sosit încă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Deşi suntem la începutul celui de-al II-lea trimestru, încă nu au sosit biletele de tratament pentru pensionarii de stat. Vă rugăm să ne informaţi, când se va întâmpla acest fapt?”, ne întreabă Pavel R., pensionar din Galaţi.

„În baza Hotărârii de Guvern nr. 110 din 2013, privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru anul 2013, publicată în Monitorul Oficial din 25 martie curent, casele judeţene de pensii vor distribui şi în acest an bilele de tratament pentru pensionari, dar  deocamdată acestea nu au fost achiziţionate. Numărul de bilete de tratament pentru Galaţi îl vom cunoaşte după 10 aprilie, dată când va avea loc procedura de achiziţie publică”, ne-a spus Nicolae Zburlea, purtător de cuvânt la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi.

De la începutul anului şi până în prezent, la CJP Galaţi au fost depuse 4.650 de cereri pentru bilete de tratament balnear. În momentul când vor fi repartizate, CJP Galaţi îi va informa pe cei interesaţi prin intermediul mass-media. Prioritate vor avea cei cu cereri depuse.

Citit 1557 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.