După ce pensionarii au stat zile în şir la coadă, Transurb le înlocuieşte biletele cu abonamente
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

După ce pensionarii au stat zile în şir la coadă, Transurb le înlocuieşte biletele cu abonamente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

SC „Transurb” SA a luat decizia de a înlocui, la cerere, biletele cu abonamentul pe o liniei, în cazul pensionarilor de peste 65 de ani, care beneficiază de gratuităţile acordate de municipalitate. „Am luat această decizie pentru a nu mai pune trimestrial oamenii pe drumuri, pentru a evita aglomeraţia de la casele de abonamente şi pentru că din punct de vedere economic este mai eficient; una este să dai unui asistat un formular tip abonament, valabil  pentru un an şi alta este să tipăreşti, lunar, bilete peste bilete. În plus, am constatat că unii pensionari uită să-şi vizeze biletele sau, pur şi simplu, alţii nu le compostează, fapt care iarăşi nu ne ajută cu nimic”, ne-a spus Genica Totolici, director al SC „Transurb” SA Galaţi.

În cazul în care sunt pensionari care nu au folosit biletele pe lunile aprilie, mai, iunie şi doresc să le returneze contra abonamentului acest fapt este posibil. „Important este să nu fie cupoanele descompletate”, a adăugat Genica Totolici.

De la 1 iulie 2013, pentru a evita brambureala din lunile de iarnă, pensionarii gălăţeni care vor dori să renunţe la bilete pentru abonamentul  Transurb vor putea face acest lucru, prin simpla cerere.

Citit 2317 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2013 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.