Bursa generală a locurilor de muncă, astăzi, la Galaţi. Ofertă de peste 330 de joburi

Bursa generală a locurilor de muncă, astăzi, la Galaţi. Ofertă de peste 330 de joburi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi, va fi deschisă astăzi, ora 9,00, în holul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi. Au fost invitate peste 400 de societăţi economice din judeţul nostru, însă doar 52 dintre ele au răspuns invitaţiei organizatorului; 33 de agenţi economici sunt din municipiul Galaţi şi 19 din Tecuci şi din localităţile limitrofe. Pentru cele două municipii au fost anunţate 336 locuri de muncă.

Ce vor găsi şomerii la Bursă?

Gălăţenii îşi vor putea încerca şansele de angajare pe 271 de locuri de muncă. Majoritatea ofertelor se adresează celor cu studii medii şi doar patru-cinci agenţi economici au job-uri pentru licenţiaţi. Cele mai consistente oferte vin de la o societate care are nevoie de 20 de agenţi vânzări; alte trei firme anunţă câte 15 posturi de confecţioner textile, instalatori şi tot atâţia agenţi de securitate. Există, de asemenea, şi zece locuri de fierari betonişti. Sunt anunţate câte 4-5 locuri pentru şomerii care au calificare de coafeză, frizer, instalatori, zidari, dulgheri, electricieni. Pentru şomerii cu studii superioare, câţiva agenţi economici dau şanse unor ingineri electronişti, TCM şi automatişti să se înscrie la concurs pentru 30 de posturi. 

65 de oferte la Tecuci

În municipiul Tecuci, Bursa generală a locurilor de muncă se desfăşoară la Casa de Cultură, iar cei 19 agenţi economici care au răspuns invitaţiei au anunţat 65 de posturi: 10 locuri sunt de brutari şi ospătari, 7 betonişti, 2 fierari, 3 coafeze şi un frizer şi câte un post  de agent vânzări, şofer auto specială, muncitor necalificat, kinetoterapeut etc.

Citit 7093 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2013 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.