Iar se fură capace de pe Faleză!

Iar se fură capace de pe Faleză!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
9 comentarii

Cum de leul primit de la centrele de colectare pe kilogramul de fier vechi depinde pâinea multora dintre gălăţeni, e de aşteptat să mai dispară capace de canalizare, de ici, de colo. Totuşi, una e să dea o maşină într-o canalizare descoperită şi cu totul alta să cadă în ea un copil! De Faleza Superioară, mai exact de pe trotuarul dinspre Dunăre, au dispărut cele mai multe capace ale instalaţiei de apă. Gropile nu sunt adânci, dar un copil sau orice alt gălăţean mai neatent ar putea să cadă înăuntru şi să se accidenteze grav. Prin urmare, acele capace trebuie puse la loc, înainte să se întâmple vreo nenorocire, mai ales acum că vremea ne mai lasă şi să ieşim la plimbare, la malul Dunării!

Citit 1297 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2013 13:28

9 comentarii

 • postat de smecher Sâmbătă, 20 Aprilie 2013 15:06 Link la comentariu
  0
  0

  da si politia nu poate face nimic in privinta asta

  Raportează
 • postat de „Partidul e-n toate: e-n cele ce sunt / Şi-n cele ce mîine vor rîde la soare; / E-n holda întreagă şi-n bobul mărunt.... Vineri, 19 Aprilie 2013 08:49 Link la comentariu
  0
  0

  Se fura de peste tot, dar cu acordul si implicarea celor ce ar trebuie sa stopeze fenomenul. Traim ca in vestul salbatic unde seriful apare cind hotul dispare. Tiganii sunt votantii de baza, ei sunt viitorul, Eba ii sustine, prietenii stiu de ce si-atunci, cum sa-ti permiti sa faci "curatenie" printre hoardele de tiganoi?

  Raportează
 • postat de sanduH Joi, 18 Aprilie 2013 22:24 Link la comentariu
  0
  0

  in port, langa vama, este un munte de fier vechi. Cine merge la travel free il poate vedea ! Zilnic se incarca fier vechi in vapoare care iau drumul Turciei ! Turcii au otelarii electrice asa ca e numai bun! Pacat ca exportam si asa ceva in timp ce combinatul merge cu pasi siguri spre inchidere ! La centrele de colectare fier vechi, se da hotului 1 leu pe kil. La vapor (in port la Galati sau Constanta), cand este adus cu camionul, turcul da 4 lei. Asa ca fratilor, greu sa fie stopat acest fenomen ! Daca te apropii centrele de colectare si pui prea multe intrebari s-ar putea sa o patesti ! La un centru de fier vechi trebuie sa fie camere de luat vederi, sa se verifice identitatea celui care aduce fierul si provenienta lui , altfel vor navali hoardele de tuciurii si nu numai, sa ne darame casele in care stam pentru a lua fierul si caramida din structura, asa cum au facut sambata langa farmacia Tink!

  Raportează
 • postat de Camere de supraveghere pe aceste centre de colectare, chiar și în interior. Joi, 18 Aprilie 2013 20:32 Link la comentariu
  0
  0

  Să se pună camere de supraveghere pe aceste centre de colectare a fierului vechi pentru a vedea cine, ce aduc acolo și să se intervină imediat dacă sunt dubioși.

  Raportează
 • postat de suparat Joi, 18 Aprilie 2013 15:34 Link la comentariu
  0
  0

  ca la noi la nimeni....la blocul unde stau, chiar la scaara mea, s-a furat gratarul !!!!!!!am fost nevoiti, noi proprietarii
  sa punem ciment...!!! fara cuvinte !!

  Raportează
 • postat de Costel Joi, 18 Aprilie 2013 14:54 Link la comentariu
  0
  0

  DINU, ai 9 ani? Centrele de colectare fier vechi din oras sunt fix a celor care ar trebui sa stopeze aceste furturi! Tabla impartirii este bine stiuta de cei care fura, toata lumea cipeste cate putin din acesti bani, si asa se creeaza o armonie si un mediu perfect pentru a facilita furtul fierului vechi.
  In ce oras traiti oameni buni?

  Raportează
 • postat de DINU Joi, 18 Aprilie 2013 14:44 Link la comentariu
  0
  0

  Intrebarea este de ce centrele de fier vechi primesc asemenea obiecte, daca acestea inregistreaza datele celor care se prezinta la centrele de colectare si daca este normal ca acestea sa primeasca clienti non stop.
  Avind in vedere aceste furturi aceste centre ar trebui verificate si supravegheate, pentru a se evita furturile din spatiul public si gospodarii. Asta daca acesti patroni care s-au imbogatit peste noapte nu au legatura cu hotii.

  Raportează
 • postat de Se fură în draci. Unde-s jandarmii, poliția locală? Fac numai tura de zi? Joi, 18 Aprilie 2013 14:39 Link la comentariu
  0
  0

  Am observat că și băncuțele metalice mici din parcul de copiii de pe Faleza Superioară sunt pregătite pentru a fi furate, fiind săpate la picioare în pământ pentru a fi ridicate când momentul este favorabil. Și barele de sprijin pentru a urca sau coborî de pe Faleza Superioară la Faleza inferioară sunt tăiate picioarele sau smulse, tot pentru a fi furate fiind pregătite pentru a fi ridicate. Unde-s jandarmii, poliția locală? Mai avem? Se plimbă cu mașina pe arterele principale și atât?

  Raportează
 • postat de AURELIA Joi, 18 Aprilie 2013 13:59 Link la comentariu
  0
  0

  iar din nou....intrebarea este, daca s-a stopat vreodata acest femomen?? Poate daca aceste capace ar fi din alt material care nu poate fi valorificat, probabil ca nu va mai prezenta interes!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.