Apel disperat de la un şomer cu aproape 40 de ani vechime

Apel disperat de la un şomer cu aproape 40 de ani vechime
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Din luna mai nu am mai găsit de lucru" * "Sunt disperat, vă rog să mă ajutaţi"


Doresc să-mi spun durerea cuiva care ascultă. Sunt de meserie lăcătuş confecţii metalice, iar anul acesta am împlinit 39 de ani de muncă. Până în anul 2007 am lucrat la MENAROM SA. În acel an s-a realizat lichidarea voluntară şi alături de un grup de colegi am plecat cu sacul la pomul lăudat şi anume la Metal Grup Industrie. A mers bine până la jumătatea anului 2009, când a venit criza. Atunci am stat şase luni de zile fără salariu, apoi cu chiu cu vai, am fost daţi în şomaj.

În timpul şomajului nu au găsit nimic de muncă. După şomaj, cu ajutorul fiului meu, am găsit un post de paznic la firma Real Grup, la un depozit de alimente. În luna septembrie 2011 s-a desfiinţat postul. Din septembrie 2011 şi până în aprilie 2012, nu am găsit nimic de muncă. Am depus nenumărate CV-uri, cu promisiunea că voi primi un telefon, dar nimic. În aprilie 2012 am găsit în sfârşit o firmă – VariaPrest - care angajează persoane peste 45 de ani, care presta servicii în Combinat. A mers bine câteva luni, dar apoi nu mai prindea lucrări. Din această cauză, de 16 luni nu am lucrat decât aproximativ opt luni. Din luna mai a acestui an nu am mai primit nimic de muncă.

Soţia nu lucrează pentru că a crescut patru copii şi nu are nicio calificare. Am rămas dator la plata serviciilor (lumină, gaze, cablu, întreţinere), urmând întreruperea acestora. Copiii au şi ei datoriile lor. Sper ca prin apelul meu disperat să sensibilizez pe cineva poate voi găsi un loc de muncă, indiferent unde. Sunt într-o situaţie disperată, vă rog să mă ajutaţi!

Opinia cititorului, curpinsă în acest articol, aparţine în exclusivitate acestuia şi nu implică în niciun fel redacţia.

Citit 2659 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.