Apel către farmacişti: 50 de copii asistaţi au nevoie de calciu
Foto: Foto: Maria Stanciu

Apel către farmacişti: 50 de copii asistaţi au nevoie de calciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

50 de copii de la Centrul de zi „Speranţa” din cadrul Aşezământului Filantropic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” din Galaţi sunt beneficiarii unui program de tratament gratuit, oferit de medicii de la Clinica „Chiromax”, a doctorului stomatolog Ionel Julea. Asistaţii Doctorului “Măseluţă” provin din familii sărace sau cu mulţi copii şi au vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Centrul şi aşezământul sunt în grija Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

"Cu ocazia controlului medical stomatologic efectuat în primăvara acestui an, medicii au constatat că aproape toţii copiii-asistaţi au mari deficienţe de calciu. De aceea, încercăm să-i sensibilizăm pe farmaciştii din Galaţi, pentru a ne susţine cu acest tratament”, ne-a spus inginer Veronica Popovici, membră a Societăţii Naţionale a Femeilor Ortodoxe din România - Filiala Galaţi.

Specialiştii spun că asistaţii au nevoie de calciu de 1.000 mg şi de 500 mg. Farmaciile interesate se pot adresa direct Aşezământului Filantropic Ortodox “Sf. Vasile cel Mare” din strada Basarabiei nr. 109, în clădirea fostului Tribunal.

Citit 1731 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2013 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.