Distracţie sfârşită la Urgenţe. Doi gălăţeni au plecat de la bar cu capul spart

Distracţie sfârşită la Urgenţe. Doi gălăţeni au plecat de la bar cu capul spart
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consumul de alcool nu dăunează doar echilibrului, ci şi integrităţii fizice. Au simţit-o pe pielea lor doi gălăţeni, ambii de 40 de ani, care în acest weekend au ajuns de urgenţă la spital după ce au chefuit cu prea mult...nerv. Pe fondul consumului de alcool, cei doi au intrat în conflict cu alte persoane, cu care ulterior s-au luat la bătaie, într-unul dintre cazuri, mărul discordiei, plecând se pare de la jocurile mecanice. Altercaţiile fizice s-au lăsat cu vărsare de sânge, victimele având nevoie de îngrijiri medicale.

"Am fost solicitaţi la două restaurante de pe raza municipiului Galaţi pentru a acorda asistenţă unor bărbaţi implicaţi în agresiuni fizice. Am constatat că ambii aveau traumatisme cranio-cerebrale şi intoxicaţii etanolice. După ce li s-a acordat primul ajutor, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Rămâne ca după ce îşi vor reveni, cele două victime să se hotărască dacă vor face sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat.

Citit 1109 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2013 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.