Cu rugăciune de mulţumire la Catedrala Galaţilor/ Sâmbătă, Adunarea Eparhială a Dunării de Jos
Foto: Foto: Arhiva ADJ

Cu rugăciune de mulţumire la Catedrala Galaţilor/ Sâmbătă, Adunarea Eparhială a Dunării de Jos
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputaţii eparhiali ai Arhiepiscopiei Dunării de Jos se vor întâlni astăzi la sediul din Galaţi pentru a participa la anuala Adunare Eparhială. Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Arhiepiscop Casian, participanţii vor analiza activitatea de la Dunărea de Jos în 2013 şi vor stabili direcţiile de acţiune viitoare.

Ziua va debuta cu rugăciune în Catedrala Episcopală, pentru ca, în jurul orei 12.30, gazda - Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian - să deschidă dezbaterile Adunării Eparhiale. Acest For bisericesc este alcătuit din deputaţi eparhiali - clerici şi mireni - care, alături de Arhiepiscopul locului, anual, stabilesc direcţiile de acţiune ale Bisericii de la Dunărea de Jos pe domenii cum ar fi: misionar-social, cultural, de patrimoniu.

Anul 2014 este declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române Anul Sfintei Spovedanii şi al Sfintei Împărtăşanii şi Anul comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni. Se înţelege că întregul program de viitor al deputaţilor eparhiali din Galaţi şi Brăila, şi nu numai, va avea în atenţie această tematică.

Citit 1003 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 21:44

2 comentarii

 • postat de emanuel
  Marți, 11 Februarie 2014 10:13
  5.13.169.***
  Arthur face parte din zecile de mii de romani ignoranti care isi dau cu parerea degeaba. Arthur exista un site al Arhiepiscopiei unde poti verifica asta

  http://edj.ro/index.php/organizare

  Insa ca un roman adevarat acum Arthur ma va injura. Haide Arthur, te astept cu prima injuratura.
  0
  0
  Raportează
 • postat de arthur
  Sâmbătă, 08 Februarie 2014 09:27
  5.13.169.***
  Spuneti cine sunt membrii acestei adunari, sa stim si noi, sau e secret ca la masoni?
  7
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.