START VOT! Top 10 cele mai puternice femei din Galaţi

START VOT! Top 10 cele mai puternice femei din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Exclusiv datorită propunerilor dumneavoastră, dar şi a like-urilor de care se bucură reprezentantele sexului frumos pe care le-aţi nominalizat în perioada 06-17 februarie, cotidianul „Viaţa liberă” a întocmit un chestionar cu 10 nume cu greutate, pe baza căruia veţi putea vota cea mai puternică femeie din Galaţi! Aveţi la dispoziţie nouă zile pentru a vă susţine preferatele!

Iată cine sunt doamnele care intră în competiţie

Nicoleta Lupoae, preşedinta Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism din Galaţi a adunat nu mai puţin de 248 de like-uri din partea cititorilor „Vieţii libere”, fiind urmată în clasamentul propunerilor de Monica Măciuceanu, profesor de canto în cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” şi coordonatorul grupului „Voces”, care a primit 88 de like-uri. În competiţie intră şi judecătoarea Livia Stanciu, preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (74 de like-uri), dar şi scriitoarea Angela Baciu (58 de like-uri), judecătoarea Mariana Ghenea din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (20 de like-uri), marea atletă Fiţa Lovin (19 like-uri), profesorul universitar Georgeta Modiga (18 like-uri), europarlamentarul Adriana Ţicău (15 like-uri), medicul reumatolog Mariana Pavel (15 like-uri) şi ministrul Maria Grapini (11 like-uri).

Facem precizarea că, pentru întocmirea clasamentului, nominalizările dublate nu au fost luate în calcul, la centralizarea primelor 10 nume ţinându-se cont, înainte de toate, de IP-ul utilizatorului.

Vă mulţumim că vă implicaţi şi că sunteţi alături de noi!

CE TREBUIE SĂ AVEŢI ÎN VEDERE CÂND VOTAŢI

- votul nu trebuie să fie unul emoţional Acesta nu este un concurs de popularitate. Nu alegem şefa clasei şi nici pe Miss Boboc.

- prin femei puternice trebuie să înţelegeţi doamnele şi domnişoarele care influenţează în mod covârşitor viaţa a numeroşi oameni. Vorbim despre femei care fac şi aplică legea, care gestionează sume mari de bani publici, care administrează afaceri puternice, care au o contribuţie substanţială la bunul mers al treburilor în Galaţi şi în ţară.

- avem rugămintea să daţi votul dumneavoastră acelor doamne care îndeplinesc criteriile de mai sus. Altfel, clasamentul final va fi unul artificial, superficial, bazat pe PR şi nu pe calitatea persoanelor incluse în acest sondaj.

Succes!

 

Citit 7739 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.