NEMULŢUMIRI privind facilităţile în TRANSPORTUL PUBLIC/ Oamenii vor bilete, nu abonamente

NEMULŢUMIRI privind facilităţile în TRANSPORTUL PUBLIC/ Oamenii vor bilete, nu abonamente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi nu e doar o problemă a cartierului lor, ci una generală, a oraşului, mulţi dintre pensionarii din Micro 40 ni s-au plâns de facilităţile oferite de Primărie în transportul local de persoane.

Educatoare pensionară, Elisabeta Roman e nemulţumită de faptul că persoane care n-au muncit mai deloc în viaţă primesc abonamente gratuite, iar dânsa, cu o carieră de 37 de ani în învăţământul preşcolar, are pensia mult prea „mare” pentru a primi măcar nişte bilete gratuite.

Ghiţă Ştefan îi împărtăşeşte supărarea: „Ar fi bine ca cei din Primărie să nu mai arunce praf în ochi oamenilor. Cu ce mă ajută pe mine dacă-mi dă un abonament pe un traseu? Cu nimic! Că eu astăzi mă duc la spital, mâine la autogară, poimâine în altă parte. Metoda cu bilete era mai bună. Să se dea un număr de călătorii şi când le termini, gata!”.

Şi Constantina Radu pledează pentru bilete de autobuz în loc de abonament. Din cauza picioarelor bolnave a fost nevoită să meargă cu taxiul până la Spitalul CFR, unde a beneficiat de fizioterapie. „De ce nu se face un traseu Spitalul CFR - Micro 40 că m-am împrumutat cu 200 de lei ca să merg cu taxiul”, spune pensionara.

Citeşte şi: O lună de testări/ AUTOBUZUL ELECTRIC intră pe traseele Transurb (FOTO)

Citit 2014 ori Ultima modificare Luni, 09 Iunie 2014 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.