VACILE şi PORCII au umplut străzile Galațiului/ Ce SANCȚIUNI au aplicat polițiștii
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

VACILE şi PORCII au umplut străzile Galațiului/ Ce SANCȚIUNI au aplicat polițiștii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii care au circulat recent pe strada Alexandru Moruzi s-au întrebat, cu siguranţă, dacă au ajuns pe un drum de ţară, întrucât inevitabil sunt întâmpinaţi de specii variate de necuvântătoare, specifice unei ferme de animale - cai, vaci sau porci.

Domnul Vlad, sătul de peisajul mioritic pe care îl are în faţa ochilor zilnic, ne-a sesizat faptul că Poliţia a luat măsuri degeaba. "Situaţia devine foarte iritantă, întrucât, pe strada Alexandru Moruzi, în zona Şantierului Naval Damen Galaţi, de câteva dimineţi se plimbă nestingherite, pe lângă câini, şi alte animale - vaci, porci. Sesizări au mai fost depuse de-a lungul timpului, dar fără niciun rezultat vizibil. Vă rog să rezolvaţi urgent această chestiune. Este de-a dreptul jenant să arătăm zi de zi, atâtor europeni care lucrează în Damen, o imagine de ţară de lumea a treia”, ne-a scris Vlad.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Aurelia Bogatu, a precizat că agenţii vor monitoriza în continuare zona. "Agenţii din cadrul Serviciului Protecţia Mediului s-au deplasat pe strada Alexandru Moruzi şi au monitorizat zona încă de la finele lunii aprilie, în zile şi zone diferite. În urma acestor acţiuni, poliţiştii au aplicat, conform prevederilor HCL 79/2002 şi HCL 307/2006, avertismente şi sancţiuni. În timp ce unele persoane care cresc animale în zona menţionată au fost doar avertizate, în cazul altor două, în data de 29 aprilie 2014, oamenii legii au aplicat sancţiuni de câte 50 lei fiecare", ne-a explicat sursa citată.

Citit 1607 ori Ultima modificare Luni, 14 Iulie 2014 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.