SURPAREA de pe Stadionului VA ÎNGHIŢI mulţi BANI. Expertize şi studii pentru a vedea cu ce ne CONFRUNTĂM
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

SURPAREA de pe Stadionului VA ÎNGHIŢI mulţi BANI. Expertize şi studii pentru a vedea cu ce ne CONFRUNTĂM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Problema tasărilor de pe strada Stadionului, semnalată de „Viaţa liberă”, în urma unui amplu articol, s-a dovedit extrem de gravă, din moment ce autorităţile au luat, în final, decizia de a închide complet circulaţia în zonă, pe segmentul cuprins între sensul giratoriu şi Bulevardul Oţelarilor.

Conform informaţiilor noastre, craterul de pe strada Stadionului va „înghiţi” mulţi bani de la bugetul local, întrucât autorităţile vor comanda nu mai puţin de trei expertize şi studii pentru a afla cu ce se confruntă, de fapt, şi ce măsuri se vor impune pentru ca traficul să se desfăşoare în bune condiţii şi în siguranţă în zona respectivă.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, pe strada Stadionului vor fi realizate o expertiză a stabilităţii solului, o alta a stării conductelor, dar şi un studiu geotehnic.

Se va realiza drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră?

Conform informaţiilor noastre, s-a readus în discuţie realizarea unei artere rutiere prin curtea Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, o măsură despre care aleşii noştri au discutat, în repetate rânduri, agreată atât de către şoferi, cât şi de conducerea Primăriei. De altfel, chiar anul trecut, consilierii municipali au aprobat trecerea din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Galaţi a unui teren situat în incinta Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, B-dul Dunărea nr. 63, în suprafaţă de 6.110 de metri pătraţi, pentru amenajarea acestei căi de acces.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 3015 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 21:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.