Un CUPLU TÂNĂR din Brăila a pierit într-un GROAZNIC ACCIDENT RUTIER/ Fiica lor de UN AN e în STARE GRAVĂ la Spital
Foto: Foto: infobraila.ro

Un CUPLU TÂNĂR din Brăila a pierit într-un GROAZNIC ACCIDENT RUTIER/ Fiica lor de UN AN e în STARE GRAVĂ la Spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, şi soţia sa, Maria, în vârstă de 32 de ani, şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş, relatează infobraila.ro.

Fiica celor doi, în vârstă de doar un an, se află în stare gravă, internată la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului. Soţii Trifan se căsătoriseră pe 15 septembrie 2012 şi trăiau o frumoasă poveste de dragoste.

Tragedia a avut loc pe drumul dintre Braşov şi Sighişoara. Răzvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel, când, intre comunele Saschiz şi Vânători, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, chiar într-o curbă, moment în care s-a izbit de un autocar care se întorcea din Grecia şi circula regulamentar. În urma impactului, maşina în care se aflau cei trei brăileni a fost proiectată într-un autoturism marca Dacia Logan, care circula de asemenea regulamentar. Cei doi soţi au murit pe loc, iar fetiţa a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul a adormit la volan.

Citit 2221 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.