APEL UMANITAR/ Ajutaţi o mamă să-şi SALVEZE fiul!

APEL UMANITAR/ Ajutaţi o mamă să-şi SALVEZE fiul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Despre necazul Mariei Şerban, ziarul nostru a mai scris. Ea are un băiat, Călin Crinu, de 34 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer la gât, încă de pe vremea când era la creşă. Ani la rând s-au chinuit, bătând drumul între Galaţi şi Bucureşti, din două în două săptămâni, pentru tratament. Călin Crinu a fost nevoit să renunţe la şcoală, din cauza bolii.

„Sunt divorţată şi m-am luptat singură să-mi salvez unicul copil. Pe la 24 de ani am crezut că am câştigat lupta cu boala. Dar iată că bucuria a fost de scurtă durată. Anul acesta, în luna martie, am descoperit că are cancer la colon. Nu vă puteţi imagina ce e în sufletul meu: mă uit la el cum are dureri groaznice şi nu pot să-l ajut, nu am bani de calmante, nu am bani pentru a-i cumpăra de mâncare, nu am bani pentru a-l duce la Bucureşti să-l operez. E unicul meu copil, de zeci de ani mă lupt să-l ţin în viaţă, vreau să-l salvez”, ne spune femeia, care, de supărare, a făcut o pareză, în urma căreia a rămas cu sechele.

A ieşit la pensie anticipat, după 32 de ani de muncă, dar are un venit de numai 400 de lei pe lună, la care se adaugă indemnizaţia fiului, în valoare de 30 de lei.

Călin Crinu a fost supus recent unei operaţii „anus contra naturii” la Galaţi, dar intervenţia finală, fiind foarte dificilă, trebuie s-o facă la Bucureşti.

„Nu vreau nimic în plus, măcar 1.500 de lei mi-ar trebui, să ştiu că nu-şi vor bate joc de el. Le dau şi eu cât pot, altfel nu se uită la tine. Nu-mi fac probleme pentru cazarea sau masa mea, că am mai dormit prin gări, cât am mai fost cu el la controale şi sunt obişnuită cu lipsurile”, ne spune disperată femeia.

Cei care vor să-l ajute pe Călin Crinu, pot dona bani în contul bancar deschis la BCR pe numele lui, RO81RNCB0141142692680001, sau îl pot suna la numărul de telefon 075.781.168.

Citit 1184 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.