Tată şi fiică accidentaţi grav, după ce au căzut cu scuterul

Tată şi fiică accidentaţi grav, după ce au căzut cu scuterul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tată şi fiica sa au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, după o plimbare cu scuterul. Potrivit comisarului Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 18.00, Mitică T., în vârstă de 35 de ani, din Folteşti, a ieşit la plimbare cu noul său scuter marca Suzuki, însoţit de fiica lui Nicoleta.

„Circulând cu viteză destul mare pe DN 26,  a pierdut controlul vehiculului pe două roţi, care a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Atât tatăl cât şi fiica de 11 ani au suferit răni grave. Deoarece motorul mopedului are sub 50 de centrimetri cubi, pentru conducerea lui pe drumurile publice nu este necesară deţinerea unui permis. Totuşi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare fetiţei, tatăl acesteia ar putea răspunde în faţa legii. Mai ales dacă alcoolemia va releva că înainte de plimbare consumase băuturi alcoolice”, a afirmat comisarul Cojocaru.

Cele două victime ale accidentului au primit asistenţă de urgenţă de la un echipaj SMURD. După cum ne-a informat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD: „Bărbatul care conducea scuterul a suferit fracturi ale oaselor bazinului, iar copilul fracturi ale gambei şi antebraţului la care se adaugă alte traumatisme ceva mai uşoare. În orice caz, starea lor era destul de gravă la internare”.

Medicului care a acordat primul ajutor i-a atras atenţia remarca unuia dintre sătenii care priveau cum acordă asistenţă răniţilor. Privitorul a afirmat că, vineri, scuteristul mai căzuse o dată având-o ca pasageră pe surioara Nicoletei, în vârstă de doar patru ani, însă din fericire atunci nimeni nu a fost rănit.

Poate fi doar o remarcă răutăcioasă, însă dacă acel „gură-cască” n-a minţit, ce poţi spune despre un părinte care nu s-a învăţat minte după ce şi-a pus în pericol copilul ?

Foto: Mediafax

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.