Campanie mondială pentru testarea auzului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Galaţi, oricine doreşte să-şi testeze capacitatea auditivă se poate adresa în acest scop cabinetului „Audionova” de pe strada Regiment 11 Siret nr.35 *

La nivel mondial, a fost demarată o amplă campanie de testare gratuită a auzului, care se va derula în perioada 15 august – 15 noiembrie 2009.

Sub titulatura „Hear the World”, milioane de persoane sunt aşteptate în cabinetele de protezare audio, pentru a fi supuse unor teste cu aparatură specială de diagnosticare a hipoacuziei (deficitului de acuitate auditivă).

În România, campania se va derula cu sprijinul companiei „Audionova”, al cărei personal de specialitate va realiza gratuit testări pentru adulţi şi copii (cu vârsta de peste 3 luni)  în punctele sale de lucru din toate judeţele.

Campania este promovată şi susţinută de câteva mari personalităţi din lumea muzicii precum Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Krueger, Mick Jagger, care  au acceptat să fie ambasadorii iniţiativei  “Hear the World”.

La Galaţi, oricine doreşte să-şi testeze capacitatea auditivă se poate adresa în acest scop cabinetului „Audionova” de pe strada Regiment 11 Siret numărul 35 (la aproximativ 200 de metri de Palatul de Justiţie, spre Faleză).

Citit 2380 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.