EVENIMENT CARITABIL/ Licitează şi distrează-te!

EVENIMENT CARITABIL/ Licitează şi distrează-te!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Fun Raising” se numeşte evenimentul cu scop caritabil care va avea loc miercuri, 13 mai, de la ora 20,00, la Union Jack Studio. Aici se vor licita tot felul de obiecte ori experienţe, iar banii strânşi vor merge către diferite organizaţii nonguvernamentale din Galaţi.

Puteţi susţine copiii de la centrele de zi ale Fundaţiei „Inimă de Copil” licitând pentru un zbor deasupra oraşului sau o şedinţă de tratament corporal. Îi puteţi ajuta pe cei mici din Valea oraşului să meargă la şcoală licitând pentru experienţa de a fi actor în spectacolul celor de la Social Act Theatre.

Dacă puneţi umărul la achiziționarea unui test de diagnosticare şi evaluare a autismului, puteţi primi în schimb un pachet format dintr-un machiaj profesionist, o şedinţă foto şi o apariţie într-o revistă de specialitate, sau o pictură murală. Dacă participaţi la o şedinţă foto cu familia, puteţi susţine proiectul de înfiinţare a unui spaţiu de recreere la Spitalul de Copii. De asemenea, vă puteţi răsfăţa animalul de companie la o şedinţă foto, sprijinind astfel programul de sterilizare al celor de la „Ajutaţi-l pe Lăbuş”.


Excursie gratuită pentru familiile monoparentale. Au început înscrierile

Citit 919 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.