OFERTE DE MUNCĂ în străinătate pentru ŞOMERI

OFERTE DE MUNCĂ în străinătate pentru ŞOMERI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform AJOFM, şomerii din Galaţi care vor să muncească în străinătate au la dispoziţie 336 de locuri de muncă, prin reţeaua Eures. Cele mai multe cereri vin din partea Republicii Cehe, unde sunt 161 de posturi vacante: câte 50 pentru lucrător în producţie - asamblarea aparatelor de aer condiţionat şi operator, 30 pentru operator autoclave/asamblor, 20 pentru muncitor asamblare, 10 pentru lucrător în prelucrarea lemnului şi unul pentru analist Software.

Pe locul doi se află Germania, cu 88 de posibilităţi de angajare ca asistent medical (50 posturi), agent pază (20 posturi), factor poştal (15 posturi), tehnician sisteme de securitate - alarmă şi supraveghere (două posturi) şi mecanic echipamente pneumatice şi hidraulice (un post).

În Suedia încă se aşteaptă, din România, 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto şi 10 mecanici auto. Englezii sunt dispuşi să angajeze 20 de îngrijitori persoane şi câte un asistent medical şi infirmier, irlandezii au nevoie de 10 culegători de ciuperci.

Mai multe informaţii despre termenul de depunere a dosarelor, condiţiile de muncă şi salariul oferit de angajatori, puteţi afla de pe site-ul www.eures.anofm.ro, sau direct de la sediul AJOFM. Programul este de luni până joi, între orele 08,00 – 16,30.

Citit 1728 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2015 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.