APEL UMANITAR: Viaţa lui Constantin Sîrbu atârnă de un fir de aţă

APEL UMANITAR: Viaţa lui Constantin Sîrbu atârnă de un fir de aţă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Dacă, în urmă cu o săptămână, timpul era de partea lui Constantin Sîrbu, iar soarta părea să îi surâdă, în prezent fiecare minut care se scurge e în defavoarea tânărului. Băiatul a fost nevoit să ajungă din nou la Spitalul Fundeni din Bucureşti, unde medicii au decis să îi refacă analizele şi au menţionat că boala începe să devină mai agresivă într-un timp mai scurt decât se aşteptau. (În urmă cu trei ani, Constantin avea dureri mari la plămâni şi pierderi în greutate. În urma investigaţiilor făcute atât la Spitalul TBC din Galaţi, cât şi la Spitalul Militar din Bucureşti, tânărul a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Ulterior, deşi a făcut numeroase tratamente şi investigaţii, anul acesta a aflat îngrozit că boala a avansat în ultimul stadium şi s-a extins inclusiv la oase). Astfel, Constantin este nevoit să plece sâmbătă, 25 iulie, la mama lui, în Italia, pentru a reîncepe curele de chimioterapie, în speranţa că boala va mai stagna până când va avea suficienţi bani pentru intervenţie.

Până atunci, viaţa lui Constantin stă în mâinile noastre! Cei care au bunăvoinţa de a renunţa într-o zi la un pachet de ţigări sau la un suc şi îşi doresc să-i redea tânărului speranţa la viaţă pot dona orice sumă de bani în conturile deschide pe numele lui: RO12BRDE180SV55992111800 şi, în euro, RO06BRDE180SV00114411800, codul SWIFT al băncii fiind BRDEROBU.

Tuturor celor care vor să-l ajute pe Constantin le mulţumim anticipat şi le dorim să nu treacă vreodată printr-o asemenea situaţie cruntă.

Citit 5855 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.