APEL UMANITAR: Ajutaţi o mamă să îşi salveze fiul

APEL UMANITAR: Ajutaţi o mamă să îşi salveze fiul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aproape zilnic, Maria Şerban ne cere îndurerată ajutorul. Băiatul ei, Călin Crinu, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât, încă de pe vremea când era la creşă. S-au chinuit ani la rând, bătând drumul între Galaţi şi Bucureşti pentru tratament.

Când a sperat că a învins lupta cu boala, anul acesta a descoperit că are cancer la colon.

„Nu vă puteţi imagina ce e în sufletul meu: mă uit la el cum are dureri groaznice şi nu pot să-l ajut, nu am bani de calmante, nu am bani pentru a-i cumpăra de mâncare, nu am bani pentru a-l duce la Bucureşti să-l operez. Numai cei care au trecut prin asta cunosc durerea unei mame care care se chinuie să-şi salveze copilul de la moarte. De ani de zile mă lupt să-l ţin în viaţă", ne spune femeia.

În cele din urmă Călin a fost supus unei operaţii „anus contra naturii” la Galaţi, mai apoi pentru intervenţia finală a fost dus la Bucureşti.

Când a sperat că va avea o viaţă normală şi va putea munci, la vârsta de 35 de ani cancerul a recidivat din nou pe pereţii vezicii urinare.

„Am nişte dureri groaznice. Doctorii mi-au pus o sondă la rinichi pentru a putea urina. Din păcate unul din rinichi nu mai funcţionează deja. Am nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală. Iar acum mă voi opera şi la gât unde mi-a apărut o altă gâlmă”, ne-a spus tânărul.

Pentru operaţie, Călin ar avea nevoie de 4.000 de lei.

Cei care vor să-l ajute pe Călin Crinu pot depune orice sumă de bani în contul de la BCR deschis pe numele lui RO81RNCB0141142692680001, sau îl pot suna la numărul de telefon 0747. 371. 278.

Citit 1452 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.