Încă se lucrează la Orăşelul Copiilor din Ţiglina 1. Oamenii aşteaptă finalizarea proiectului

Încă se lucrează la Orăşelul Copiilor din Ţiglina 1. Oamenii aşteaptă finalizarea proiectului
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

De aproape un an, în Orăşelul Copiilor, lucrările sunt în plină desfăşurare. Potrivit planului autorităţilor, în această toamnă, modernizarea parcului va fi terminată. Asta bucură locatarii, care spun că abia aşteaptă să se relaxeze într-un parc reabilitat. Conform proiectului tehnic, parcul nou va avea o zonă destinată câinilor, zonă de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, zonă dinamică, dotată cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă.
„Înainte de a fi reabilitat, parcul arăta groaznic. Băncile era sparte şi nici nu îmi aduceam copilul aici, pentru că mi se părea un loc neprietenos. Acum aşteptăm să se deschidă porţile pentru noi. Din câte ştiu eu, chiar se lucrează zilnic, dar totuşi se întârzie cu execuţia. Conform datelor de pe panoul de lucrări, parcul ar trebui să fie gata pe 16 septembrie 2015. Dar important este să fie realizat aşa cum au promis”, ne-a povestit Alina Mihăilă, mama unui băieţel de trei ani.        

Citit 3558 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2015 14:04

1 comentariu

 • postat de ADYtza74
  Luni, 21 Septembrie 2015 12:24
  5.13.170.***
  Se lucreaza zilnic dar nu prea se vede o mare modificare . Sigur nu o se deschida pana la Craciun ,unde si cand ar trebui sa se stranga toti copii.
  33
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.