Demersuri pentru amplasarea TOMBEROANELOR. Două puncte de colectare în loc de unul

Demersuri pentru amplasarea TOMBEROANELOR. Două puncte de colectare în loc de unul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La mai bine de patru luni de când punctul de colectare a deşeurilor de pe strada General Dragalina a fost mutat (DETALII AICI), şeful Ecosal, Ionuţ Pucheanu, a chemat preşedintele Asociaţiei deservite de respectivul punct, pentru a stabili o nouă zonă de amplasare a punctului.

„A fost chemat la discuţii preşedintele Asociaţiei 282, cât şi o doamnă care făcea parte din altă asociaţie şi care a cerut, în primă instanţă, mutarea punctului. În urma discuţiilor s-au stabilit două zone. Ieri după-amiază, au fost oamenii mei să vadă zonele. Una, ce-i drept, e pe spaţiul verde şi vom vedea dacă putem amplasa pubelele, iar cel de-al doilea e exact în zona în care îşi parchează un cetăţean maşina. Preşedintele de asociaţie şi-a asumat că va încerca să identifice proprietarul şi să îl convingă să îşi mute maşina. În schimb, deja au sărit alţi cetăţeni, care nu vor amplasarea punctului de colectare acolo. I-am rugat să înţeleagă că nu îmi pot disloca oamenii de fiecare dată când există o nemulţumire”, ne-a spus şeful Ecosal Ionuţ Pucheanu.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei 282, Cătălin Zaharia, varianta cu spaţiul verde rămâne în stand-by, până când va putea fi găsit proprietarul maşinii parcate exact în zona vizată pentru cel de-al doilea punct. „Voi face o adresă la Poliţia Locală să identifice proprietarul, astfel încât să îl rugăm să mute maşina. Dacă se rezolvă, vom renunţa la cea de-a doua variantă, care e pe spaţiul verde”, ne-a spus preşedintele Asociaţiei.

CITEŞTE ŞI: Fără mizerie la tomberoane. ECOSAL vrea securizarea tuturor pubelelor de gunoi

Citit 1327 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 02:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.